images-introduce-home-04.jpg

Scurt istoric

Universitatea Biblică din România a luat ființă după evenimentele din Decembrie 1989 ca o necesitate pentru a afla adevărul despre Dumnezeul, a cărui existență a fost negată cu înverșunare timp de atâția ani.

Dumnezeu s-a folosit de Dr. Ioan Ceuță căruia i-a pus în inimă dorința să înființeze o școală de pregătire a liderilor bisericii. Misiunea pe care și-a asumat-o este să pregătească oameni care să fie în stare să învețe pe alții cum să trăiască în armonie cu Creatorul lor, cu ei înșiși și cu semenii lor.

Dumnezeu s-a folosit în împlinirea acestei viziuni și de bărbați ca: Bobby Beard, Ronald Dudley, Tom Paino, Samuel Johnson, George Ray, David Tonn, David Midwood, Steven Allen, Jack Strom, Craig Mathison, Ted Oprea precum și alți misionari.

Universitatea Biblică din România este o școală de teologie care își propune să exceleze pentru lucrarea creștină atât în pregătirea academică cât și în cea practică.

Universitatea Biblică din România este evanghelică, prin mărturisirea de credință; interdenominațională, dedicată în a-i instrui pe studenți prin promovarea unei atmosfere creștine - indiferent de confesiunea sau biserica din care fac parte; internațională, prin faptul că avem studenți din alte țări care se instruiesc la noi; practică, prin legătura strânsă între profesori și studenți, legătura dintre Universitate și biserici, călătoriile misionare de la sfârșit de săptămână, practica pastorală din perioada vacanțelor, implicarea studenților în bisericile locale și în alte activități.

Contact

UNIVERSITATEA BIBLICĂ DIN ROMÂNIA

Strada Răsăritului, nr. 59, Sector 6

București, România

Email: ioanceuta@gmail.com

Telefon: +40-722.356.625

Webiste: www.ubr.ro